НАГРАДИ CINEDAYS 2014

НАГРАДИ CINEDAYS 2014

„Златната ѕвезда“ за најдобар филм во официјалната конкуренција на 13. Фестивал на европски филм „Cinedays“,  ја доби италијанско-хрватската копродукција „Тир“, на режисерот Алберто Фасуло. Жирито во ...
2428 5
ЛАУШ

ЛАУШ

LAUŠ LAUS Branka Besevic Gajic Времетраење / Runtime: ‘83 Држава / Country: Србија / Serbia Јазик / Language: Српски / Serbian Премиера / Release Date: 22 февруари 2014 (Србија) / 22 February 2014 ...
1935 1